Piroska és a farkas báb és színező

(1 vásárlói értékelés)Ez egy online letölthető termék PDF formátumban. 8 db kivágható figura, amelyből 4 db kiszínezhető plusz a hozzá tartozó piroska és a farkas meseszövegével.

Azoknak a gyerekeknek, akik még nem tudnak olvasni és azoknak is, akik már igen. A csomagban sablonokat és színezőket találsz. A színes figurákat használhatod síkbábként, vagy szerepjátékokban fejdíszként. 

A bábozás egy fantasztikus elfoglaltság: egyszerű kellékek segítségével elmeséltek egy történetet, megoldotok egy problémát, feloldotok egy dilemmát. Ezen kívül segít a gyerekeknek traumák feldolgozásában is. A báb segítségével a gyermek kijátssza magából az őt ért sérelmeket.

Leírás

Ebből a meséből legalább 35 verziót tartanak számon, a Grimm fivérek tették világszerte népszerűvé.

Kiknek? Azoknak a gyerekeknek, akik még nem tudnak olvasni és azoknak is, akik már igen.

A csomagban sablonokat és színezőket találsz. 

A színes figurákat használhatod síkbábként, vagy szerepjátékokban fejdíszként. 

A nyelvtanulás egyik legszórakoztatóbb módja… a bábozás!

A bábozás egy fantasztikus elfoglaltság: egyszerű kellékek segítségével elmeséltek egy történetet, megoldotok egy problémát, feloldotok egy dilemmát. Ezen kívül segít a gyerekeknek traumák feldolgozásában is. A báb segítségével a gyermek kijátssza magából az őt ért sérelmeket. 

És amennyiben mindezt magyar nyelven teszitek, akkor természetesen nyelvtanulásnak számít, miközben a hagyományos értelemben vett tanulásról szó sincs.

Fejleszti a szókincset, a nonverbális kommunikációt, az együttműködést – bárhol éltek is a világban. 

A csomagban található színezetlen figurák a kreatívitást és a finimmotorikát is feljesztik, miközben a gyerekek a saját fantáziájuk szerint ötlöztethetik fel az ismert mese szereplőit. 

Épp 6 éve elérhető ez a csomag. Legyen meg a te gyermekednek is!

Piroska és a farkas báb és színező termékről 1 értékelés

  1. Péter (megerősített tulajdonos)

    A 7 éves kislányom imádja ezt a báb és színezőt! Kiszineztük és hurkapálcikákra ragasztottuk őket, aztán játszottunk vele. Rég nevettünk ennyit!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vélemények

Szülők, tanárok és gyermekek őszinte véleménye rólunk

Miket gondolnak rólunk azok, akik már részt vettek egyik programunkon, vásároltak tőlünk?. Minden egyes itt látható vélemény valós és tükrözi az élményt és a minőséget.

Borbély Krisztina
Brüsszelből
Tovább olvasom
„Ilona nagy segítség számunkra a dolgos hétköznapok útvesztőiben. Heti rendszerességgel tanul – tanulási nehézségekkel küzdő -2. osztályos kislányunkkal, nagy részt vállal abban, hogy győzzük a kemény iskolai kihívásokat. Remek érzékkel tapint rá a gyenge pontokra és játékos feladataival jól tudja gyakoroltatni azokat. Ami a legfontosabb, hogy a kislányunk szívesen tanul vele.”
Lexi
5 éves – Brüsszelből
Tovább olvasom
“Cirkuszokról beszélgettünk, színeztünk, bekarikáztunk. Ragasztottunk színeket papírra. Fújtunk lufit, fújtunk buborékot. A tízórai és az uzsonna finom volt, ettünk vaníliás muffint. És keksz is volt. Mikor lesz újra ez a stage?”
Zsombor Kati
Brüsszelből
Tovább olvasom
“Több család is ajánlotta nekem Ilonát, ahol ő tanítja a gyerekeket. A kisebbik lányunk minden alkalommal nagyon lelkesen várja őt. Nemsokára a nagyobbik lányunkat is Ilona fogja tanítani, akit felkészít a magyar szekció felső tagozatára. Családunknak nagyon fontos a magyar nyelv elsajátítása, ápolása. Ilona nagy segítség nekünk ebben, hiszen a gyerekek nem magyarul járnak iskolába. Csak ajánlani tudom Ilonát, aki szeretettel, odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel fordul a gyermekek felé.”
Zita Dumont
12 éves – Brüsszelből
Tovább olvasom
„Azért szeretek ide járni, mert itt sokat lehet nevetni. …… még nem szeretnék hazamenni, mert még nem nevettünk annyit, mint máskor. (2015)”
Sz. Léna
Brüsszelből
Tovább olvasom
Azért volt jó ez a tanév (2016) is Ilonával, mert, játékosan tanultunk, hogyha valami nem ment az iskolában, azt átvettük vele, ha ha valamit nem értettem, újra elmagyarázta szépen, lassan addig, míg nem értettem.
Anna
8 éves – Brüsszelből
Tovább olvasom
“Szeretek Ilonával lenni, mert jó vele játszani. Nagyon kedves. Mindig várom, hogy jöjjön.”
Katalin
Brüsszelből
Tovább olvasom
2 kisfiam van, Ilona már több, mint egy éve foglalkozik velük. a fiúk már folyékonyan beszélnek magyarul, pedig kint születtek.
Andi
Düsseldorfból
Tovább olvasom
Most költözünk ki Németországba, a férjem kapott egy 2 éves kiküldetést egy autógyárba. Az első osztályt már itt kezdték az ikrek, szerencsére van aki segít nekik a tanulásban – Ilona skypon segíti őket, hogy a magyar nyelvet is gyakorolni tudják. Köszönjük Ica!
Laci
Brüsszelből
Tovább olvasom
Itt dolgozom Belgiumban, és mindenképp szerettem volna, ha a kisiskolás lányom magyar nyelvoktatása szakértő kezekbe kerül. 2 év múlva hazamegyünk, akkor be kell illeszkednie a magyar iskolába. Nem aggódom, Ica szuper munkát végzett! Köszönjük!!!
Kovács Anikó
Brüsszelből
Tovább olvasom
„Köszönjük szépen a fantasztikus hetet és a csodálatos meglepetés ajándékot. 🙂 Gergő nagyon sok élménnyel gazdagodott és én is nagyon nyugodt voltam, mert tudtam, hogy a legjobb kezekben van. 🙂 Az összes verset gyönyörűen, hangsúlyozva előadva meghallgattuk hazafelé a kocsiban, és az állunk leesett, hogy mindez belefért ebbe a hétbe!!!”
Kovács Milán / Szarka Judit
Brüsszelből
Tovább olvasom
Gyermekünk többször vett részt az Ilona által szervezett táborokban. Minden alkalommal színes, változatos programokban volt része és mindig élvezte az ott töltött időt. Mivel nem magyar nyelvű iskolába jár, és egész napja francia környezetben telik, fontosnak tartottuk, hogy szókincse egy-egy témában bővüljön. Itt erre minden lehetősége megvolt. Ilona nagyon felkészült, profi pedagógus és kiválóan bánik a gyerekekkel.
Dr. Csiszár Rita
Svájcban élő nyelvész, szociológus, nyelvtanár, aki maga is egy kétnyelvű gyermek édesanyja. Itt tudsz meg róla többet: https://www.multilingualkids.ch/
Tovább olvasom
„2014-ben és 2015-ben számos városban, több országban tartottam előadást a két-és többnyelvűségről. Voltam Ausztriában, megjártam New York-ot és Bostont is. Mégis azt gondolom, hogy a 2015. első félév legjobb hangulatú és legjobban megszervezett előadása a brüsszeli volt… nagyon jó érzéssel gondolok vissza rá.”