Programajánló augusztus 21-26. között

Augusztus 21.

Az Állatkert idei újdonsága a Holnemvolt Vár, mely kifejezetten a kisgyermekes, 3 és 10 év közötti életkorú gyermekekkel érkező családok igényeihez igazodó állatkerti játszópark. A Holnemvolt Vár területén bemutatott állatok nagy része háziállat, vagy ház körüli állat, illetve olyan állat, amely a mesékből is ismerős lehet.  A Holnemvolt Vár közepén található a Hetedhét Palota: egy olyan négyszintes, 2700 négyzetméteres oktató- és játszóház, melynek játékai és élményei ismerős állatmesék (Vuk, Mekk Elek, a Nagy Hohoho horgász, Pom Pom meséi, Süsü, a sárkány, Doktor Bubó) köré szerveződnek. A Hetedhét Palotával szemközt, a Várkerben található a Szép Miklós játszótér. A Macskaköves udvarban működő kézműves műhelyekben pedig a gyerekek kipróbálhatják ügyességüket.

A Holnemvolt Várról részletesen itt olvashatsz

 

Magyarra hangolva program ajánló

Augusztus 22.

Idén második alkalommal várja a vakációzó kicsiket és nagyokat az AeroPark Hajtó- Mű- Hely című nyári tematikus családi alkotóműhelye.  A látogatók rendkívüli módon nyerhetnek betekintést a légi közlekedés életébe, hiszen meghívott szakemberek kíséretében tudhatnak meg még többet a pilóták, légiutaskísérők, légiforgalmi irányítók, repülőtér üzemeltetési és repülés műszaki szakemberei, mérnökei munkájáról.

Bővebben a programról

Magyarra hangolva programajánló

Augusztus 23.

Idén augusztusban a Hadtörténeti Múzeumba az unokával érkező nagyszülők ingyenesen tekinthetik meg kiállításokat és minden csütörtökön 14.00 órától egy plusz program is várja őket.

Augusztus 23-án 14 órától a Tengeri kalandozás Őfelsége hajójával programra várják az érdeklődőket. A tárlat bemutatását követően a gyermekek és nagyszüleik, szüleik számára lehetőség nyílt első világháborús lőfegyvereket kézbe venni, korabeli egyenruhákat ölthetnek magukra, elleshetik a csomókötés csínját-bínját, emellett a kisebbek Szent István csatahajós képeket színezhetnek és csónakokat hajtogathatnak.

További programok a Hadtörténeti Múzeumban

Magyarra hangolva program ajánló

Augusztus 24.

Az idei Bakáts Feszt tematikájában hármas egységet alkot, a programok a zene, a tánc és a család élménye köré szerveződnek.  Augusztus 24-én a táncé lesz a főszerep: lesz itt Mazsorett Parádé, Tűztánc Show,  pantomim előadás, gólyalábas zsonglőr bemutató, ír sztepp tánc és még sok érdekesség.

Részletes program

Magyarra hangolva gyermekprogramok

Augusztus 25.

Augusztus 25-én, szombaton 10.30-tól Kaláka koncert várja a gyerekeket a Kobuciban. A Kaláka-koncerteken a gyerekek nemcsak hallgatói, hanem résztvevői is az előadásnak.

A koncertről bővebben itt

Magyarra hangolva gyerekprogramok

Augusztus 26.

2018. augusztus 26-án, vasárnap 10.30-tól a Városmajori Szabadtéri Színpadon a Kabóca Bábszínház előadásában Az aranyszőrű bárány – bábelőadást nézhetik meg a kicsik.

Az előadásról bővebben itt

Magyarra hangolva program ajánló

 

 

Tetszett ez a tartalom? Küldd meg ismerőseidnek is:

Facebook
Pinterest
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdésed van?

Ha van kérdésed az egyik programunkkal, vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi módokon:

Online Élménymese Klub

Egy közösséget keresel ahol értéknek tekintik a magyar népmeséket? Sok mesét ismersz, de még többre vágysz? Hiányoznak a népmese kihívás alatt megszokott hangos mesék gyermekednek? Íme, itt a népmese kihívás folytatása. Figyelem! Csak meserajongóknak és mesés élményekre vágyóknak! Ez a magyarra hangolva mesés esszenciája, amit Online Élménymese Klubnak neveztünk el.