Nap
Óra
Perc
Mp

[OLÉ] Online Élménymese klub

Jelentkezési határidő: 2021. október 21. csütörtök éjfél!

Milyen érzés lenne, ha egyszerre tudnád fejleszteni  gyermekednek a szociális kompetenciáit, érzelmi intelligenciáját, az anyanyelvi képességeit és a logikus gondolkodását is? Mindezt lépésről-lépésre, játékosan az ÚJ 12 hetes OLÉ Klubban! Benne vagy a következő kihívásban? Ha igen, kattints a gombra és jelentkezz most! Mesére fel!

Se időd se türelmed?

Fontos, hogy fejleszd gyermeked magyar nyelv ismeretét, de azt érzed erre nincsen időd, se extra türelmed?

Úgy érzed, hogy jó lenne belőled legalább három, miközben szeretnél több időt fordítani gyermeked fejlesztésére? 

Egyszerre fejlesztenéd a gyermek jobb + bal agyféltekéjét?

Észrevétlenül szeretnéd fejleszteni a gyermek érzelmi intelligenciáját, empatikus kézségeit, érzelmi intelligenciáját, szociális kompetenciáit a mindennapokban? 

Szeretnéd egyszerre fejleszteni a gyermek jobb és bal agyféltekéjét egyszerre? Erre bizony az egyik legjobb eszköz a magyar népmesék. 

A gyerek nem érti a nagyit és nehezen fejezi ki magát?

Magyarországról külföldre költöztetek, és elkezdett elkopni a gyerek magyar szókincse?

Nincs ki tanítsa rá? Nehezen fejezi ki magát gyermeked szóban, írásban, mikor a nagyival beszélget? Nincs közös téma? Szeretnéd, hogy a gyermek könnyebben barátkozzon és jobban kommunikáljon?

Tudtad, hogy minden gyerek mesehős? A saját meséjében…

A gyermek lesz a főhőse és győztese ennek a 12 hetes élményutazásnak

A gyermek hőstörténete csak most kezdődik el. Élete örökre meg fog változni, és hálás lesz neked. Örömteli emlékeket adhatsz neki, későbbiekre pedig rátermettséget és önállóságot a mesék által.

Ennek hatására nemcsak mélyebb kapcsolatokat fog tudni ápolni a családdal, hanem újabb és újabb barátokra fog szert tenni. Magabiztosabban eligazodik 1-1 mese szövegében, miközben bővül a szókincse. A mesék és a 12 hetes program által javulni fog a gyermek:

A Magyarra Hangolva sikeres módszertanunk alapján

Nálunk a gyerekek játszva fejlődnek

Vége az unalmas tanulásnak! Megalkottuk az élvezetes és egyszerre hatékony magyar nyelvtanulási módszert 6 – 12 éves iskolás gyermekek és tinédzserek számára.

Kreatív játékos tanulás

Gyorsabb és élvezetesebb tanulást eredményez, ami sokkal maradandóbb lesz.

30 év tapasztalata 12 hétben

Nem az íróasztal mögül tanítok és nekem is vannak gyermekeim. Tudom mi kell a sikerhez.

Változatosság és izgalom

Mesék, videók, egyszerű de hatásos feladatlapok és még sok más izgalom vár.

Katalin
Brüsszelből
Tovább olvasom
"2 kisfiam van, Ilona már több, mint egy éve foglalkozik velük. a fiúk már folyékonyan beszélnek magyarul, pedig kint születtek."
Laci
Brüsszelből
Tovább olvasom
"Itt dolgozom Belgiumban, és mindenképp szerettem volna, ha a kisiskolás lányom magyar nyelvoktatása szakértő kezekbe kerül. 2 év múlva hazamegyünk, akkor be kell illeszkednie a magyar iskolába. Nem aggódom, Ica szuper munkát végzett! Köszönjük!!!"

Dóczi Ilona, a Magyarra Hangolva tulajdonosa bemutatja

Magyarra Hangolva Élménymese Klub (OLÉ)

Ahol 12 hét alatt lépésről lépésre feltornásszuk gyermeked olvasási és szövegértési képességeit. Eljutunk oda, hogy a gyerekek akár ismeretterjesztő szövegeket és mesekönyveket tudjanak olvasni magyarul és kapcsolódni tudjanak a magyar rokonsághoz, barátokhoz és magabiztosabbá váljanak, ha magyarul kell nekik írni. Mindez elérhető a magyar népmesék és a módszertanunk által.

Az alap csomag tartalma:

Mi fog történni a 12 hetes program alatt?

A prémium csomag tartalma:

ÉLŐ online Kreatív Irodalmi Délután (KID)​

Egy 3 órás online játékos foglalkozás várja a gyermekedet december első hetében. Ha még soha nem hallottál a KID-ről, akkor tudd, hogy 7 éve létezik a program személyesen és itt az első online alkalom, ahol újra középpontban lesznek a jeles napok és a versek! 

Szeretnél egy különleges Mikulás-ajándékot a gyerekednek? Akkor neked szól a prémium csomag. 6 éves kortól ajánljuk egészen 12 éves korig! Ez egy 3 órás program délután 15:00-tól 18:00 óráig 2 szünettel. Ez egy vissza nem térő alkalom, válaszd a prémiumot!

Értéke: 8.000,-Ft (Max. 21 gyermeknek tudunk helyet biztosítani.)

Zsombor Kati
Brüsszelből
Tovább olvasom
“Több család is ajánlotta nekem Ilonát, ahol ő tanítja a gyerekeket. A kisebbik lányunk minden alkalommal nagyon lelkesen várja őt. Nemsokára a nagyobbik lányunkat is Ilona fogja tanítani, akit felkészít a magyar szekció felső tagozatára. Családunknak nagyon fontos a magyar nyelv elsajátítása, ápolása. Ilona nagy segítség nekünk ebben, hiszen a gyerekek nem magyarul járnak iskolába. Csak ajánlani tudom Ilonát, aki szeretettel, odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel fordul a gyermekek felé.”
Kovács Milán / Szarka Judit
Brüsszelből
Tovább olvasom
Gyermekünk többször vett részt az Ilona által szervezett táborokban. Minden alkalommal színes, változatos programokban volt része és mindig élvezte az ott töltött időt. Mivel nem magyar nyelvű iskolába jár, és egész napja francia környezetben telik, fontosnak tartottuk, hogy szókincse egy-egy témában bővüljön. Itt erre minden lehetősége megvolt. Ilona nagyon felkészült, profi pedagógus és kiválóan bánik a gyerekekkel.

Extra AJÁNDÉKOK a vásárlásodhoz

Milyen bónuszok járnak az alap és a prémium csomaghoz?

Bármelyik csomagot is válaszd, a bónuszokat megkapod! 20.970,-Ft értékű ajándék!

Bónusz 1: Piroska és a farkas báb és színező

8 db kivágható figura, amelyből 4 db kiszínezhető plusz a hozzá tartozó piroska és a farkas meseszövegével. Online letölthető és nyomtatható PDF formátumban. A színes figurákat használhatod síkbábként, vagy szerepjátékokban fejdíszként.

Értéke: 990,-Ft

Bónusz 2: Két és többnyelvű gyermeknevelés a mindennapokban videókurzus

A kétnyelvűség már nemcsak a háron túli területeken élők problémája! Dr. Csiszár Rita vezeti be a szülőket azokba a kétnyelvű gyermeknevelési módszerekbe, amikkel sokkal könnyebben és játékosabban tudják gyermeküket magyarra hangolni. 2 részes videókurzus, amivel máshol nem találkozol!

Értéke: 14.990,-Ft

Bónusz 3: Gyöngyfűzés és finommotorikás gyakorlatok videókurzus

Hollenczerné Balogh Ilona szülőknek és pedagógusoknak készítette ezt a videótréninget. Gyöngyfűzés és finommotorikás gyakorlatokat mutat meg lépésről lépésre, amik segítik a szép írás könnyed megtanulását. Bármilyen nyelven is tanul gyermeked, bármilyen országban is él, a grafo- és a finommotorikus kézségek fejlesztése elengedhetetlenek a mindennapokban.

Értéke: 4.990,-Ft

Mennyibe kerül a program?

Megér gyermeked fejlődése heti 833 forintot?

A gyermekeket 12 héten át fejlesztem és magyarra hangolom két szakértő tanár közreműködésével. Fontos, a lent olvasható árak bevezető árak, a következő turnus indulásánál ezek biztosan emelkedni fognak tekintettel a program (majdnem 10x nagyobb) összértékére.  De mit is kapsz ezért a heti 833 forintért (egy kávé áráért)? A lenti összegek 12 hétre, azaz 3 hónapra szólnak. Csak egyben lehet kifizetni.

Jelentkezési határidő: 2021. október 21. csütörtök éjfél!

Nap
Óra
Perc
Mp
Mit kapsz a 12 hét alatt
Prémium
csomag
Alap
csomag
6 db mese szövege PDF-ben – Értéke: 6x 990,-Ft
6 db mesékhez tartozó videó – Értéke: 6x 1.490,-Ft
6 db mesékhez tartozó feladatlap – Értéke: 6 x 1490,-Ft
Zárt facebook csoport tagság 12 héten át kérdezz-felelek lehetőséggel – Értéke: 29.990,-Ft
Program féltáv és záró webinar – Értéke: 2 x 4.990,-Ft
Bónusz 1: Piroska és a farkas báb és színező – Értéke: 990,-Ft
Bónusz 2: Két és többnyelvű gyermeknevelés a mindennapokban videókurzus – Értéke: 14.990,-Ft
Bónusz 3: Szabadidős és finommotorikás gyakorlatok videókurzus – Értéke: 4.990,-Ft
ÉLŐ online Kreatív Irodalmi Délután (KID)​ – Értéke: 8.000,-Ft
Program értéke a 3 hónapra összesen:
92.760,-Ft
84.760,-Ft
Program díja a 3 hónapra összesen:
17.990,-Ft
(Havi 5.997.-Ft
Heti 1500.-Ft)
9.990,-Ft
(Havi 3.300-Ft
Heti 833.-Ft)
Jelentkezés!
Jelentkezés!
Borbély Krisztina
Brüsszelből
Tovább olvasom
„Ilona nagy segítség számunkra a dolgos hétköznapok útvesztőiben. Heti rendszerességgel tanul – tanulási nehézségekkel küzdő -2. osztályos kislányunkkal, nagy részt vállal abban, hogy győzzük a kemény iskolai kihívásokat. Remek érzékkel tapint rá a gyenge pontokra és játékos feladataival jól tudja gyakoroltatni azokat. Ami a legfontosabb, hogy a kislányunk szívesen tanul vele.”
Kovács Anikó
Brüsszelből
Tovább olvasom
„Köszönjük szépen a fantasztikus hetet és a csodálatos meglepetés ajándékot. 🙂 Gergő nagyon sok élménnyel gazdagodott és én is nagyon nyugodt voltam, mert tudtam, hogy a legjobb kezekben van. 🙂 Az összes verset gyönyörűen, hangsúlyozva előadva meghallgattuk hazafelé a kocsiban, és az állunk leesett, hogy mindez belefért ebbe a hétbe!!!”

Kockázatmentes, de még ennél is több

Tudtad, hogy 5 féle garancia védi a gyermekek fejlődését?

Dóczi Ilona – Magyarra Hangolva tulajdonosa

Gyermekedet én 💚hangolom magyarra

Nekem is van gyermekem, akinek szüksége volt a segítségre és teljesen megértelek most Téged, tudom miken mész keresztül. 

Célunk, hogy a külföldön élő, iskolás korú gyerekeket segítsük anyanyelvük megőrzésében és támogassuk a tanulni vágyó felnőtteket, illetve, hogy a Magyarországon élő pedagógusoknak és szülőknek is megmutassuk, lehet élmény a magyar nyelven történő tanulás.

Az anyanyelvnek és az irodalomnak meghatározó szerepe van az érzelmi élet és a kreativitás fejlesztésében, az én és a másik közötti különbség, az idegenség megfogalmazásában és a másság erre épülő tiszteletében. Fejleszti az élmények feldolgozásának és megőrzésének képességét. Eddigi munkatapasztalatunk alapján valljuk, hogy az anyanyelv jó ismerete olyan magabiztosságot ad, amely segít a ránk váró mindennapi feladataink könnyebb teljesítésében akár Magyarország határain belül, akár azon kívül.

Eljött az idő, hogy neked segítsek. Tedd meg az első lépést:

A Magyarra Hangolva olyan, mint a szerelem első látásra

Miért bíznak bennem bekötött szemekkel?

Ahogyan a jó zenésznek sem elég önmagában a tehetség, úgy elmondható, hogy egy jó oktatónak is a tapasztalat mellett számos képességet szükséges fejlesztenie, hogy tanítványai sikeresek legyenek.

Mik tehát az erősségeim és miért bízhatsz bennem bekötött szemekkel?

Gyakran ismételt kérdések

Mi a fizetés menete?

Válaszd ki, hogy alap, vagy prémium csomagot szeretnél. Majd a következő oldalon tedd kosárba azt. Hasonlóképpen, ahogy egy webáruház vásárlásnál, menj a pénztár oldalra, hogy ki tudd fizetni. Ott add meg a vásárlási és bankkártya adataid. Sikeres fizetés után pedig mindent megkapsz emailben és a köszönő oldalon.

Mi történik fizetés után?

Fizetés után látni fogsz egy rendelési összesítőt, amit emailben is megkapsz a számláddal együtt. Az azonnal letölthető anyagokat és a fontos linkeket megtalálod a fizetés összesítő oldalon, vagy az automatikus emailben. A további anyagokat a program során folyamatosan fogod megkapni emailben.

Hogyan kapom meg az anyagokat?

Sikeres fizetés után megkapod a visszaigazoló emailt, a belépési kóddal a zárt portálra. Ide fogsz tudni belépni. Lesznek anyagok, amiket azonnal letölthetsz. Ezt követően a 12 hetes program során erre a zárt felületre fogjuk feltölteni a meséket, videókat, PDF-eket és a feladatlapokat számodra, amit bármikor le tudsz majd tölteni. Mindehhez egy stabil interneteléréshez lesz szükséged. Mindehhez kapni fogsz egy linket a külön kialakított zárt Facebook Csoporthoz, ahol csak az OLÉ klub tagjai lesznek.

Hogyan érvényesíthetem a garanciát?

Mi komolyan vesszük a programot és szeretnénk, ha elégedett lennél. Kéréssel, kérdéssel bármikor fordulhatsz hozzánk és nem csak hisszük, tudjuk, hogy a program valóban eredményes.

Viszont amennyiben nem vagy elégedett, írj a info@magyarrahangolva.hu email címre, és visszatérítjük a program árát számodra. A fizetéstől számítva 30 napod van igényelni a pénzvisszafizetési garancíát. Így rizikó nélkül próbálhatod ki a programot, az első 30 napban.

Meddig lehet jelentkezni?

2021. október 21. csütörtök éjfélig tudsz regisztrálni a programra.

Mikor indul az OLÉ klub?

2021. október 25-i héten indul a program és 2022. január 25-én ér véget. A meséket, bónuszokat, feladatlapokat február közepéig el fogod tudni érni, biztonsággal le fogod tudni tölteni akkor is, ha szeretnél lassabban haladni a mesék feldolgozásával.

Összefoglalva mit kapok?

Egy 12 hetes online programot, amiben lépésről lépésre feltornásszuk gyermekek olvasási, szövegértési és helyesírási képességeit 6 mese segítségével. Eljutunk oda, hogy szociális kompetenciái, érzelmi intelligenciája, az anyanyelvi képességei és a logikus gondolkodása nagy mértékben fejlődni fog.

Fejlődik a magyar szókincse, fejlődik a szövegben való tájékozódási képessége és eljutunk oda, hogy jobban fog tudni kapcsolódni a magyar rokonsághoz, barátokhoz. A programban tiéd lesz: 6db mese PDF szövege, hozzá 6db videó és 6db feladatlap-csomag. Zárt Facebook csoport, webinarok és egy bónusz csomag! Ha megér gyermek fejlesztése negyedéves 9.990 Ft-ot (heti 833 forintot), akkor javaslom csatlakozz!

További kérdéseim vannak! Hol kérdezhetek?

Ha kérdésed lenne, akkor kérlek írj a info@magyarrahangolva.hu email címre és mindent megválaszolok számodra.

Dóczi Ilona – A Magyarra Hangolva tulajdonosa

"Sokkal több, mint magyar nyelvtanulás"

Hiszem, hogy az irodalomnak meghatározó szerepe van az érzelmi élet és a kreativitás fejlesztésében, az anyanyelv jó ismerete pedig olyan magabiztosságot ad, amely segít a gyermekekre váró mindennapi feladatok könnyebb teljesítésében, akár külföldön is. Ebben fog segíteni az OLÉ Klub számodra. Ne hagyd ki a lehetőséget, jelentkezz most!