️Elérkezett szeptember második hete, ez pedig azt jelenti, hogy a mai nappal megkezdődtek a Magyarra Hangolva foglalkozások. Igazán szívmelengető számomra, hogy az idén ismét bővült a gyerekek csapata: elsőtől hetedik osztályig indítottuk a csoportokat Brüsszelben, vidéken és skype-on.

Tanári csapatunk már tavasszal a tábor idején bővült, így már Ritán, Erikán és rajtam kívül Ildikó néninél is tanulhatnak a gyerkőcök.

Vannak-e még szabad helyek a bérletes kurzusokra?

Igen: max. 2 gyerkőcöt várunk a szombati 7. osztályos csoportba és a pénteki 4. osztályos csoportba.

A többi csoport megtelt (3, max. 4 fősek), ahogy eddig is.

Ismét indítottunk olyan csoportot is, ahol azonos korú és nyelvi szinten lévő gyerekek vannak, ám a tananyag nem követi a magyarországi tanmenetet. Itt max. egy új csoportot tudunk indítani pénteken.

Ide írj, ha szeretnéd a maradék helyeket, vagy új csoportot szerveznél: ilona@magyarrahangolva.com

Meddig? 2017. szeptember 17-ig, hogy csak 1 óráról maradjanak le a gyerekek

Amire igazán büszke vagyok: azok a szülők, akik nem kaptak helyet a magyarórának az iskolában, megszervezték otthon a tanulócsoportot. Mi pedig boldogan megyünk hozzájuk. Ezért vagyunk.

Élményekben gazdag tanévet kívánok nektek!
„Mert az anyanyelvedet nem felejtheted el külföldön sem!” ️ Ilona

Tetszett ez a tartalom? Küldd meg ismerőseidnek is:

Facebook
Pinterest
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdésed van?

Ha van kérdésed az egyik programunkkal, vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi módokon:

Online Élménymese Klub

Egy közösséget keresel ahol értéknek tekintik a magyar népmeséket? Sok mesét ismersz, de még többre vágysz? Hiányoznak a népmese kihívás alatt megszokott hangos mesék gyermekednek? Íme, itt a népmese kihívás folytatása. Figyelem! Csak meserajongóknak és mesés élményekre vágyóknak! Ez a magyarra hangolva mesés esszenciája, amit Online Élménymese Klubnak neveztünk el.