Nyugdíjba ment a régi mesemondó-gombolyagom. Épp a februári tábor első napjára esett ez a jeles nap. A motringot nem száműzöm egy sötét zacskó mélyére, továbbra is ott lesz velünk, hallgathatja a gyerekek kacagását egész álló nap. Megérdemelt pihenés lesz ez neki, hisz oly sok puha gyerekkéz kapott utána az elmúlt évek alatt. Ami pedig átveszi a helyét az a mi Boldogság-fonalunk. Köszönöm Szentesi Eszternek és a Bármitartó-nak, hogy elkészítették nekünk. Mostantól ezt is használom a mesefoglalkozásokon, mer akinek ilyen gombolyagot gurítok, az csakis boldog lehet ezután. Aki nem hiszi, járjon utána.

Tetszett ez a tartalom? Küldd meg ismerőseidnek is:

Facebook
Pinterest
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdésed van?

Ha van kérdésed az egyik programunkkal, vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi módokon:

Online Élménymese Klub

Egy közösséget keresel ahol értéknek tekintik a magyar népmeséket? Sok mesét ismersz, de még többre vágysz? Hiányoznak a népmese kihívás alatt megszokott hangos mesék gyermekednek? Íme, itt a népmese kihívás folytatása. Figyelem! Csak meserajongóknak és mesés élményekre vágyóknak! Ez a magyarra hangolva mesés esszenciája, amit Online Élménymese Klubnak neveztünk el.