Hiszek a mesékben. Legyen az tündérmese, állatmese, tréfás mese.

Hiszem, hogy minden ember megtalálja a maga meséjét élete során. Lehet, hogy te a szegény ember legkisebb fia vagy, akit állandóan próbatétel elé állít az élet. Lehet, hogy te a király csodaszép leánya vagy, aki kihívások elé állítja a hercegeket és a vándorokat. Nem számít, melyik szereplő vagy, megvan a saját meséd.

Hiszem, hogy minden embernek megvannak a próbatételei, amiket segítőkkel vagy segítők nélkül, de meg kell oldania. Nem ülhetsz hosszasan a mesebeli fa tövében és kesereghetsz a sorsodon, mert akkor jönnek a károgók, az aljasul támadók és lerántanak a mély kútba, vagy rossz útra térítenek. Készülj fel, mert ilyenek is leselkednek rád az úton! Állj oda eléjük szemtől szembe, és küzdj meg velük!

Hiszem, ha segítőket viszel magaddal az úton, miközben te is segítesz a nálad elesettebbeknek, akkor a rád kiosztott feladatokat sikeresen teljesíted.

Hiszem, ha betartod a szavadat, akkor könnyebben teljesíted küldetésedet. Végül utad végére érsz, ahol a jó elnyeri jutalmát, a rossz pedig megkapja méltó büntetését.

Hiszem, hogy az élet a mese.

Hiszem, hogy minden egyes nap egy mese. A tegnapi is az volt, a holnapi is az lesz.

******
Te hiszel a mesékben?

Tetszett ez a tartalom? Küldd meg ismerőseidnek is:

Facebook
Pinterest
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdésed van?

Ha van kérdésed az egyik programunkkal, vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi módokon:

Online Élménymese Klub

Egy közösséget keresel ahol értéknek tekintik a magyar népmeséket? Sok mesét ismersz, de még többre vágysz? Hiányoznak a népmese kihívás alatt megszokott hangos mesék gyermekednek? Íme, itt a népmese kihívás folytatása. Figyelem! Csak meserajongóknak és mesés élményekre vágyóknak! Ez a magyarra hangolva mesés esszenciája, amit Online Élménymese Klubnak neveztünk el.